Bouwliften

Personen- en goederen vervoerliften

Bij veel bouwprojecten moet bouwpersoneel of materieel getransporteerd worden. Vanzelfsprekend is de meest veilige en efficiente oplossing hiervoor een bouwlift te gebruiken. 1916 bouwplaatsservice is al jarenlang verhuurder van kwalitatief hoogstaande bouwliften. Wat ons onderscheid van concurrenten is dat wij ons aanbod volledig afstemmen op uw situatie. Immers ieder bouwproject is uniek. Ook kunnen onze monteurs voor u voorzien in: montage, demontage en onderhoud van de liften. Onze ervaren bouwlift monteurs garanderen dat u veilig op hoogte kunt werken. Daarnaast adviseren onze specialisten u graag op locatie.

Ons aanbod bouwliften

Voor het verticaal transport van kleine(re) goederen evenals voor goederen met grote afmetingen en zware belasting levert 1916 bouwplaatsservice bouwliften in verschillende gewichtsklassen, hefvermogen en voltage. Zo ook voor liften waarbij personen in combinatie met goederen moeten worden vervoerd. Onze bouwliften hebben een hefvermogen tussen de 150 en 750 kg. In onze portaal treft u een overzicht van onze bouwliften. Mocht u de door u gewenste bouwlift niet in ons portaal vinden verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

  • Advies op locatie
  • Montage en demontage goederen- en personenliften
  • Reparatie, onderhoud, service en keuringen
  • Monteurs met erkend certifcaat

Bouwliften in ons assortiment

Onze selectie bouwliften

Het kiezen van de juiste bouwlift voor uw project kan ingewikkeld zijn. Neem daarom gerust contact op met onze specialisten zodat wij u vrijblijvend kunnen adviseren. U kunt ons op maandag t/m vrijdag bereiken tussen 07.00 en 17.00 uur. Wij helpen u graag verder!

Meer weten over onze bouwliften?

Bel of mail ons. Of nog beter: we komen langs, drinken een kop koffie en bespreken de mogelijkheden. Vertel ons waar u behoefte aan hebt en wij maken meteen werk van juw vraag.