Tijdelijke huisvesting

Tijdelijke huisvesting op de bouwplaats

Voor zowel korte als langdurige bouwprojecten kan 1916 bouwplaatsservice de huisvesting verzorgen. Onze units worden continu gemoderniseerd en zijn geschikt voor ieder project. De units zijn configureerbaar, goed geïsoleerd en standaard voorzien van LED verlichting, water aansluiting, airco, verwarming en rolluiken. Daarnaast zijn onze units eenvoudig te stapelen en koppelen dankzij de stalen kooiconstructie.

Maatwerk oplossingen

1916 bouwplaatsservice denkt graag met u mee. Onze bouwplaatsinrichters hebben jarenlange ervaring met het optimaal plaatsen en inrichten van units, waarbij logistieke efficientie en kostenbesparing centraal staan. Al onze units zijn schakelbaar waardoor ze configureerbaar zijn in iedere positie. Daarnaast zijn ze stapelbaar waardoor schaarse ruimte bespaart blijft. Voor ieder probleem hebben wij een passende oplossing. Voor het transport, installatie en demontage kunt u bij ons volledig worden ontzorgd. Voor meer informatie kunt u ons bereiken via het contactformulier. Ons volledig aanbod units treft u op ons materieel portaal.

Units in uw eigen huisstijl

Op zoek naar een gepersonaliseerde unit? Geen enkel probleem. Voor langdurige projecten kunnen wij de units desgewenst geheel of gedeeltelijk uitvoeren in uw huisstijl. Daarnaast zijn al onze bouwunits eenvoudig te configureren in iedere gewenste opzet.

Units in ons assortiment

Meer weten over onze units?

Bel of mail ons. Of nog beter: we komen langs, drinken een kop koffie en bespreken de mogelijkheden. Vertel ons waar u behoefte aan hebt en wij maken meteen werk van juw vraag.