Steigers

Steigers

1916 bouwplaatsservice heeft een uitgebreid assortiment steigers en toebehoren. Veiligheid heeft voor ons de hoogste prioriteit. Wij verhuren uitsluitend steigers van toonaangevende merken die altijd voor levering worden nagekeken en gekeurd door onze vakmensen. Wij verzekeren u daarom dat u met onze steigers altijd veilig op hoogte kunt werken. Om ons uitgebreid aanbod te bekijken inclusief verzoeken wij u ons materieel portaal te bezoeken. Wij bieden aan onze klanten de mogelijkheid om materieel online te bestellen. Let op: u dient eerst een klant account aan te vragen voordat u online kunt bestellen.

Losse of projectmatige steiger verhuur

Mocht u geintereseerd zijn in losse of projectmatig steiger verhuur verzoeken wij u contact op te nemen met een van onze medewerkers. Onze specialisten komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken. Vertel ons waar u behoefte aan hebt en wij maken meteen werk van uw vraag!

  • Steigers van toonaangevende merken
  • Zowel kort als lange termijn verhuur
  • Scherpe huurtarieven
  • Razendsnel geleverd

Steigers in ons assortiment

Meer weten over onze steigers?

Bel of mail ons. Of nog beter: we komen langs, drinken een kop koffie en bespreken de mogelijkheden. Vertel ons waar u behoefte aan hebt en wij maken meteen werk van juw vraag.